BALAYAGE,


Op dit moment de meeste gevraagde haarverftrend. Maar wat is balayage dan eigenlijk?

Kort samengevat zijn het subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De balayage wordt dan ook als een soort veeg techniek ingezet in je haar.  Bij de balayage werken we soms met folies maar ook wel uit de losse hand gedaan (dit hangt af van de wens van de klant, de huidige haarkleur en de kwaliteit van het haar). 

 

Hoe gaan we te werk? (in grove lijnen).

Stap 1. Balayage

Het ontkleuren van het haar door middel van de balayage techniek (folie of losse hand). Wij gebruiken tijdens het ontkleuren altijd Olaplex nr 1 om het haar zo goed mogelijk te beschermen tijdens dit proces. 

Stap 2. Olaplex nr. 2

Het haar wordt uitgespoeld wanneer het haar licht genoeg is om het gewenste resultaat te bereiken en wordt aan de wasbak behandeld met olaplex nr 2. daarna wordt het haar (meestal) eerst droog geföhnd om vervolgens de lengtes te tonen.

Stap 3.  Toner.

De lengtes tonen met de gewenste haarkleur. 

Stap 4. Colormelt

De kleur van de lengtes is nu klaar.  In sommige gevallen word ook nog de aanzet geverfd en laten wij deze zacht overvloeien door middel van de zogenaamde colormelt techniek.  Zo creëren we een mooie blending van aanzet tot lengtes. (soms is dit niet nodig, als we vanuit de natuurlijke haarkleur werken).

Stap 5. Zen for your hair.

Aan de wasbak wordt het haar gewassen en verzorgd met de top producten van Olaplex en/of Jean Paul Myne die geschikt zijn voor jouw haartype.

Stap 6. Finishing Touch.

Nu gaan we het haar knippen (optioneel) en stylen naar wens om het resultaat zien!

 

ZO, de lange dag zit er op. Gemiddeld duurt een complete balayage maar liefst 5u. maar kan al snel oplopen naar 8u. naarmate de wens van de klant en geschiedenis van het haar. (helaas is de duur van de behandeling van voren niet te voorspellen). Wij raden daarom ook aan om bij openingstijd aanwezig te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

 

TIP: neem een boek, telefoon, je tablet(netflix), je laptop(werk), je e-reader, je huiswerk, je oplader, of iets dergelijks mee zodat je in de tussentijd lekker op je gemak kunt doen wat je maar wilt. 

Wij verzorgen jullie met koffie, thee, fris en een kleine lunch.

 

(Voor meer vragen over balayages kun je natuurlijk altijd bellen, mailen of vrijblijvend langs komen voor advies).

* Deze resultaten zijn gemaakt door de professionals van Hairstudio HIP.

before & after (icy balayage)
before & after (icy balayage)


HAARVERLENGING/VERDIKKING.

WIJ WERKEN MET HET HAAR VAN NATURAL HAIR COMPANY! HET HAAR VAN NATURAL HAIR COMPANY IS VAN UITZONDERLIJK HOGE KWALITEIT. HET IS EEN MIX VAN EUROPEES EN INDIAAS HAAR. DEZE COMBINATIE MAAKT DAT NATURAL HAIR IDENTIEK IS AAN ONS EIGEN HAAR, DAAROM ZIET HET ER ZO NATUURLIJK UIT. DOOR DE FLINTERDUNNE (HANDGEWOVEN) INZETRAND IS HET OOK NOG EENS ONZICHTBAAR. IEDEREEN DENKT DAT DIE VOLLE/LANGE HAREN PUUR NATUUR ZIJN. WIJ GARANDEREN JOU CONSTANTE KWALITEIT. MET NATURAL HAIR HEB JE HET BESTE HAAR IN HUIS!

   

   VOORDELEN VAN NATURAL HAIR                 

 

  • Niet schadelijk voor het eigen haar.
  • Onzichtbare bevestiging.
  • Zeer hoge constante kwaliteit.
  • Keuze uit 35 kleuren.
  • Droomhaar binnen 1a 2 uur.

Hoe gaan we te werk? (in grove lijnen)

 

Stap 1 Volume bepaling.

In eerste instantie bespreken we je wensen. Wil je meer volume, een langere lengte of een langere lengte en meer volume?

Aan de hand van je wensen kunnen wij je adviseren hoeveel stroken je nodig zult hebben.

Voor alleen volume adviseren we meestal 3 stroken. Voor een langere lengte meestal 4 tot 6 stroken (afhankelijk van de dikte van je eigen haar) en wil je XL volume en lang haar dan zul je 6 tot 9 stroken nodig hebben.

 

Stap 2 Kleur bepaling.

Je hebt keuze uit 35 verschillende soorten kleuren (zelfs balayage en high/lowlight wefts). Ook bestaat er altijd de mogelijkheid om de gewenste kleur te verven.

 

Stap 3 Microringen als basis. 

Nu we de hoeveelheid en de kleuren hebben uitgezocht kunnen we beginnen met het creëren van een stevige basis door middel van microringen zodat we genoeg stevigheid hebben om de wefts aan vast te naaien. 

Voor meer volume is slechts 1 baan noodzakelijk. Voor meer lengte zijn er 2 banen of meer nodig. (duur ca. 30 min per baan)

 

Stap 4 Naaitechniek.

De basis is gemaakt en kunnen we beginnen met het innaaien van de gekozen haarstukken. Dit wordt gedaan met een extra stevige draad, dit bied de beste stevigheid. De techniek is volledig natuurlijk en beschadigd je eigen haar niet.  (duur ca. 30 min)

 

Stap 5 Modeleren.

Het haar zit vast en wordt nu geknipt en gestyled in het gewenste model!

 

Stap 6 Thuis verzorging.

Het haar van Natural Hair gaat ca. 8 tot 12 maanden mee en blijft het langst mooi als het thuis goed verzorgd wordt.

Wij adviseren het haar te wassen met een goede pH neutrale shampoo en te voeden met een haarmasker- of goede conditioner.

Dit laatste is noodzakelijk omdat jouw hairwefts van nature geen voeding binnen krijgen.